Kom På Kortet

Af Hjertet velkommen.

Vi har skabt kunstdanmark.dk for at gøre det nemmere for danske kunstnere at blive set og for at gøre det nemmere for kunstinteresserede at finde kunst og kunstnere.

Kunstdanmark.dk er en side for alle former for kunst og Design i Danmark. Her vil være stenhuggere, malere, glaspustere,  keramikkere og alle former for smukke kreative designs og kunstværker.

Vi syntes ikke der er nogen andre gør dette allerede. Mange bruger facebook og andre sociale medier for at få deres budskaber frem. Vi mener bare at man forsvinder i mængden på de sociale medier og samtidig er det dyrt at markedsføre sig der hvis man er alene.

Kom på kortet?

Er du kunstner opretter du en profil og et sted (add Place) via Dashboard’ed i bunden af siden eller i Dashboarded her til højre på denne side

Her vil du kunne logge på og oprette dig.

Derefter vil du kunne oprette Dit sted og Events. Det gøres alt sammen lige så nemt og måske nemmere end at oprette en facebook profil. Ikke at de 2 på nogen måde skal sammenlignes.

Hvad koster så?

Tilføj et Sted (add Place):

Du vil kunne oprette et sted for kun kr. 75,- pr år. Det er kun kr. 6,25 pr md. og vi gør det så billigt fordi vi gerne vil have rigtig mange med på siden og fordi der nok er en del vendelbo i os. Så vi vil hellere lave oprettelsen af et sted så billigt som muligt på kunstdanmark.dk som vi kan frem for at gøre det dyrt og kun tilgængeligt for de få.

Tilføj en Event:

Det er gratis at tilføje en event på siden og her har vi altså valgt at gøre det helt gratis at oprette events da det vil give noget naturligt trafik på siden af kunstinteresserede og dermed endnu en grund for dig til at oprette et sted (add place).

Du kan dog for kr. 15,- få lidt flere muligheder under events. Så vil du kunne oprette gentagende events og blive fremhævet på siden.

De fleste vil dog komme rigtig langt med den gratis event oprettelse. Vi har lavet de gratis event oprettelser så omfattende at de har god værdi for dig og dine event.

 

Opret Dit Sted

Design & Kunst

GRATIS


100% Gratis

Skriv Tekst om dit sted (300 bogstaver)

Vis 2 Billeder

Link til din Hjemmeside

Link til Facebook

LInk til din mail

Gør Det Nemt For Interesserede at Finde Dig

Opret Dit Sted

Design & Kunst

KR. 75,-

Pr. År 

3 Måneder Gratis

Skriv Tekst om dit sted (Ubegrænset)

Upload 10 Billeder

Vis en præsentations Video

Link til din Hjemmeside 

Link til facebook

Gør Det Nemt For Interesserede at Finde Dig

3 Mdr. Gratis